הי לכם קוראים נאמנים,
זאת ג'קלין, וזאת לא פעם ראשונה שאני כותבת לכם. ולטובת מי שטרם מכיר אותי, אסביר קצת יותר על עצמי. אני בת עשרים ושלוש, כבר שלוש שנים "מככבת" בתור נערת ליווי, ובגלל שאני מרוויחה ערמות של כסף, אני יכולה להרשות לעצמי לשכור שלוש דירות דיסקרטיות באילת. יותר מאוחר אפרט למה אני צריכה בכלל דירות דיסקרטיות באילת.
המסע שלי בעולם הליווי התחיל, כאמור לעיל, לפני כשלוש שנים, פחות או יותר, אל תתפסו אותי במלה. זה היה מאוד ביזארי, והגיע אליי משום מקום. כדאי שתדעו שאני "כוסית" אמתית. הגובה שלי הוא מטר שבעים ושש, ואני רזה מאוד, יש שיטענו אפילו שאני יותר מדי רזה, אך שימותו הקנאים. יש לי שיער שופע, ארוך וחלק, שמסופר בתספורת של דירוג מודרנית, ומדגיש את תווי הפנים החזקים והסקסיים שלי.
הכול התחיל שיצאתי פעם עם בחור שקוראים לו ארז. יצאנו משהו כמו חודש. הסקס היה אדיר, אבל הוא לא בדיוק היה "העיפרון הכי חד בקלמר", ובאיזה שהוא שלב הוא התחיל לשעמם אותי למוות, והחלטתי לגמור את הסיפור המגוחך הזה אתו. הסברתי לו יפה שזה לא בגללו, זה אך ורק בגללי, שאני לא בנויה עכשיו לקשר רציני, וכל החרטה הזה.
ואז ארז הדהים אותי – "עכשיו, שאנחנו כבר לא ביחד, יש לי הצעת עבודה מדהימה להציע לך".
מכיוון שחיפשתי זמן רב אחרי מקור פרנסה, האוזניים שלי נעמדו והייתי כולי קשובה לארז.
הוא אמר – "יש לך נתונים טבעיים שחבל על הזמן. אין בחורה שלא הייתה רוצה נתונים פיסיים כמו שלך. יש לך שכל, ואת אשת שיחה, אין בכלל ספק בכך. את אוהבת סקס, ואת גם ממש טובה בזה. אני מציע…" ואז הוא התחיל לגמגם.
"מה", שאגתי עליו. "כל מה שאמרת נכון. איפה זה שם אותי עם הצעת עבודה מעולה שהבטחת לי".
ארז שאף כמה נשימות ארוכות, והמשיך – "דוד שלי מנהל סוכנות ליווי. זה משקף את שלושת התכונות הטובות שלך שציינתי זה עכשיו. לא תמיד חייבים לעשות סקס. לפעמים זה לשם ליווי לגבר בודד, ליווי לאירוע, או ייצוג פורמלי. תעשי בוכטות של כסף. חצי אילת תוכל להיות שלך. מה את אומרת, את רוצה את מספר הטלפון של נחצ'וק?
כמו שאומרים "אנחנו עושים תכניות, ואלוהים צוחק עלינו", זאת ממש לא הייתה התכנית שדמיינתי לי בראש כל השנים האחרונות. אבל אחרי שנרגעתי מההלם, הסכמתי בחיוך. נפרדנו לשלום, ואחרי יומיים נחצ'וק יצר עמי קשר.
התנאי היחידי שלו שאשכור לפחות דירה או שתי דירות דיסקרטיות באילת. הוא הסביר שהן מהוות סוג של קרש קפיצה בשביל כל מי שתר אחרי קצת שקט בחיים שלו. ושם המשחק הוא פרטיות.
מיד הסכמתי, ואת השאר כבר תנחשו בעצמכם…